Bingo
Er worden automatisch 8 ballen getrokken. De eerste met een volle Bingo kaart wint! Koop extra kaarten om je winkansen te vergroten!

Uitleg bingo

Wat kost het bingospel?

Iedere ronde krijgt iedereen 1 gratis bingokaart van ons. Je kunt deze activeren op het moment dat er een nieuwe bingoronde begint. Je kunt naast het gratis bingolot ook nog extra bingoloten bijkopen. De kosten hiervoor bedragen 25.000 Qoins per lot. In totaal kun je 5 bingoloten bijkopen.

Wat is het verschil tussen een gratis kaart en een gekochte kaart?

Als je alleen met een gratis bingokaart speelt, dien je iedere dag in te loggen om de cijfers van je kaart af te strepen. Zodra je 1 dag vergeet in te loggen kun je de getrokken cijfers van de vorige dag niet meer terug zien en zijn deze ook niet meer van je kaart af te strepen. Als je 1 bingolot erbij hebt gekocht, geeft dit je de mogelijkheid om alle getallen van voorgaande dagen op je gratis en gekochte kaarten af te strepen.

Wat moet ik doen als ik BINGO heb?

Zodra je bingo hebt en dus alle getallen van je kaart hebt afgestreept, dien je in het spel op de grote ronde BINGO-knop te drukken. Je kunt zien hoeveel bingo's er zijn gevallen en hoeveel er hiervan zijn opgeëist. Het prijzengeld zal worden verdeeld onder iedereen die de bingo opeist. Je hebt de hele dag de tijd (24 uur) om op de bingo knop te drukken.

Waarom zijn er op een dag minder ballen getrokken?

Zodra het systeem ziet dat er iemand bingo heeft stopt de machine met het geven van nieuwe getallen. De bingoronde is dan afgelopen.

Ga terug