Bierista cashback

Algemeen

Bierista is de grootste en de leukste biercommunity van Nederland. Op Bierista.nl houden we je graag op de hoogte van het laatste biernieuws, de nieuwste bieren en de leukste events. Bovenal bieden we inspiratie die jou helpt nog meer te genieten van al het moois en lekkers op biergebied.
Gemiddelde beoordeling:
(0)

Voorwaarden

Jouw cashback wordt berekend over het aankoopbedrag excl. BTW en verzendkosten.
Gemiddelde tijd voordat een transactie zichtbaar is: 7 uur
Gemiddelde keuringstijd: 3 dagen
Als je € 0,05 of meer ontvangt voor je aankoop, kun je dit bedrag direct laten uitbetalen zodra je transactie is goedgekeurd.
Cashback
Per bieropleiding € 5,25  

Reviews

Voeg een review toe

Je bent niet ingelogd. Log in en schrijf reviews.

Reviews door leden

Er zijn geen reviews beschikbaar voor deze webshop. Beoordeel Bierista als eerste.

Kortingscodes

Huidige Bierista kortingscodes & acties

Er zijn op dit moment geen kortingscodes beschikbaar voor deze webshop, kijk later nog een keer.

Verlopen kortingscodes en acties van Bierista

Omschrijving: Einddatum:
Profiteer met de Bierista kortingscode van maar liefst 25 euro korting op de Bierista Bieropleiding. Geldig t/m 23-11-18
Profiteer tijdens Black Friday van maar liefst 5 euro korting op de nieuwste Bierista cursus 'Bier proeven kun je leren'. Geldig t/m 23-11-18

Meer info

Bieropleiding

Wil je meer weten over bier? Volg dan de Bierista Bieropleiding! Met deze online cursus kun je thuis van alles leren over bier. Na het doorlopen van twaalf delen doe je eindexamen. Heb je het gehaald, dan krijg je een bierdiploma. Vanaf dat moment mag jij jezelf Bierista noemen! Als gediplomeerd bierkenner nodigen we je dan uit voor proeverijen, rondleidingen door brouwerijen en je krijgt nog veel meer voordeel. Denk bijvoorbeeld aan korting op zaken als bierglazen, events en festivalkaarten.

Korting

Alleen als Bierista, dus als gediplomeerd bierkenner, haal je alles uit deze community. Als lid van het Bierista-netwerk ontvang je regelmatig uitnodigingen voor rondleidingen, bierproeverijen, workshops en bijvoorbeeld leuke bierdiners. Zo hou je je kennis op peil, leer je leuke mensen kennen en geniet je op onverwachte plaatsen van een goed glas bier. Ook krijg je als Bierista dus korting op diverse zaken, zoals boeken, kaarten en bijvoorbeeld glazen.

Gratis cursussen

Behalve de Bierista Bieropleiding bieden wij meer bierkennis. Helemaal gratis voor Bierista's. Denk aan korte cursussen waarin we uitleggen wat het verschil is tussen Witbier en Weizen en door het doorlopen van de online cursus Trappisten vs. Abdijen kun jij straks iedereen vertellen waarom Trappistenbieren zo bijzonder zijn en wat het verschil is met een abdijbier. Dit en meer vind je binnenkort - gratis - op Bierista.nl.