Independer Zorg cashback

Algemeen

Gemiddelde beoordeling:
(2)

Voorwaarden

Jouw cashback wordt berekend over het aankoopbedrag excl. BTW en verzendkosten.
Gemiddelde tijd voordat een transactie zichtbaar is: 3 uur
Gemiddelde keuringstijd: 50 dagen
Let op: U krijgt per huishouden slechts één keer Qoins/cashback uitgekeerd voor het afsluiten van uw zorgverzekering bij independer.
Als je € 0,05 of meer ontvangt voor je aankoop, kun je dit bedrag direct laten uitbetalen zodra je transactie is goedgekeurd.
Cashback
Zorgverzekering 675.000 Qoins  

Reviews

Voeg een review toe

Je bent niet ingelogd. Log in en schrijf reviews.

Reviews door leden

Ericaschaper
Vrouw
50 - 55 jaar

Duidelijk Zeer klant vriendelijk zoeken altijd het beste op wat bij je past

Review:
rating-starrating-starrating-starrating-starrating-star
Website / Toegankelijkheid
7
Bestelling / Betaling
8
Klantenservice
8
Was deze review nuttig?
Linda81
Vrouw
35 - 40 jaar

zeer overzichtelijk en makkelijk

Review:
rating-starrating-starrating-starrating-starrating-star
Website / Toegankelijkheid
9
Bestelling / Betaling
9
Klantenservice
6
Was deze review nuttig?
Toon meer reviews

Kortingscodes

Huidige Independer Zorg kortingscodes & acties

Er zijn op dit moment geen kortingscodes beschikbaar voor deze webshop, kijk later nog een keer.

Meer info

Independer is één van de grootste vergelijkers op het gebiedvan verzekeringen. Van zorgverzekering tot autoverzekering, je kunt hetallemaal vergelijken. Wil je weten of jij nog goed verzekerd bent? Misschienkun je op jaarbasis een hoop kosten besparen. De vergelijker van Independerhelpt je kiezen. Geef aan wat jij belangrijk vindt, vergelijk en stap over. Doeje dit via Qassa? Dan kun je nog meer besparen in de vorm van cashback/Qoins!

 

Besparen op jezorgverzekering in 2019?

In Nederland moet iedereen verplicht een zorgverzekeringafsluiten. Eén keer per jaar, van 12 november tot en met 31 december kun je inNederland overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Ook in 2019 zijn er weerveel zorgverzekeraars die hun premie verhogen. Independer vergelijktzorgverzekeraars op inhoud en prijs. Hoeveel ga jij in 2019 besparen?

 

Een vergelijker, hoewerkt dat vergelijken precies?

Als je nog niet precies weet welke zorgverzekering je afwilt sluiten, dan biedt een vergelijker uitkomst. In plaats van allezorgverzekeraars afgaan en vergelijken, doe je dit simpel en snel aan de handvan een aantal vragen. Vragen als: Welke zorgpolis past bij jou? Verwacht jespecifieke behandelingen in 2019? Voldoet de basisverzekering? Kan een aanvullendeverzekering uit? Met Independer heb je binnen 10 minuten antwoord op je vragen.Door middel van een handige top 3 op basis van prijs en kwaliteit, wordt kiezeneen stuk makkelijker. Je kunt uiteraard altijd nog voor een anderezorgverzekeraar kiezen. Ook de overstap is zo geregeld, je hoeft daar zelfverder niets voor te doen. Met Independer weet je zeker dat je de beste dekkinghebt voor de beste prijs. Stap over via Qassa en ontvang cashback/Qoins!

 

Besparen maar!

Ook niet geheel onbelangrijk. Independer is volledigtransparant en onafhankelijk. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt inde gaten of vergelijkingssites als Independer aan de eisen voldoen. Je hoeft jedus geen zorgen te maken over belangenverstrengeling of onjuiste informatie.