Zoeken:
Webwinkels
Producten
Verdien cashback bij jouw online aankopen!

Batterijenhuis.nl

Batterijenhuis.nl Hier vind je een uitgebreid assortiment aan batterijen voor zeer scherpe prijzen. Zonder verzendkosten.
Gemiddelde beoordeling:
(0)
Batterijenhuis.nl cashback

Cashback

Productaankoop
1,20%
 
Jouw cashback wordt berekend over het aankoopbedrag excl. BTW en verzendkosten.
Gemiddelde tijd voordat een transactie zichtbaar is: 34 minuten
Gemiddelde keuringstijd: 28 dagen
Als je € 0,05 of meer ontvangt voor je aankoop, kun je dit bedrag direct laten uitbetalen zodra je transactie is goedgekeurd.

Verlopen kortingscodes en acties van Batterijenhuis.nl

Omschrijving: Einddatum:
Camelion Powerbank 4400mAh De powerbank is beveiligd tegen overladen, ontladen en kortsluiting, zodat u verzekerd bent van een veilig product. De powerbank is geschikt voor iPhone, iPad, Samsung, HTC, Nokia en andere apparatuur dat geladen wordt door een USB-poort. De LED-lampjes geven aan hoe vol de powerbank is. Wordt geleverd met USB-kabel om opgeladen te worden. Een gemiddelde smartphone heeft een accu van 2000-2500mAh, dus dan kunt u met deze powerbank uw smartphone ongeveer 2x opladen. De powerbank is beschikbaar in de kleuren blauw en goud. Gebruik bij het plaatsen van uw bestelling kortingscode SKFG94G en u krijgt op de Camelion Powerbank 4400mAh blauw of goud 20% korting. U kunt de kortingscode invullen op de afrekenpagina, bij stap 6. 31-03-16

Reviews

Helaas, alleen geregistreerde leden mogen reviews schrijven.